Filme online gratis | Seriale online

Firefly

Firefly
Reclama
Close

Actiunea se petrece in anul 2517, dupa ce oameni, au ajuns pe un nou sistem stelar. Malcom ‘Mal’ Reynolds este un veteran al razboiului galactic, acum capitan al navei de transport „Serenity”. Echipa lui Mal este aleasa cu atentie si loiala, formata din: Zoe Warren; sotul lui Zoe, pilotul Hoban ‘Wash’ Washburne; fostul soldat Jayne Cobb; tanara inginer Kylee Fyre; fostul medic ofiter al Aliantei, Simon Tamm; sora adolescenta a lui Simon, River (ambii fiind urmariti de Alianta); frumoasa Inara Serra si preotul Shepard Book. Cu totii fac afaceri legale dar si ilegale (trafic, protectie, arme, furturi). The Serenity calatoreste in spatiu pentru mancare, bani si orice ii poate ajuta sa supravietuiasca, fiind in atentia deosebita a Aliantei, desi se pare ca mereu intra in bucluc.

Loading the player ...

Sezonul 1

S01E01
S01E02


S01E03


S01E04


S01E05


S01E06


S01E07


S01E08


S01E09


S01E10


S01E11

S01E12

S01E13

S01E14

Tutorial: Pentru a urmari gratis Firefly online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 12/03/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Seriale. De la ultima actualizare a reusit sa adune 5.070 accesari si 3 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
3 Comentarii
  1. Serial online Firefly

  2. episoadele au fost sterse de pe ambele surse; va rog sa le reuploadati. multumesc.

  3. daca tot ma umpleti de reclame tampite macar sa fie filmul

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!