Filme online gratis | Seriale online

Fast & Furious 6 – Furios si iute 6 (2013) online subtitrat

Fast & Furious 6 - Furios si iute 6 (2013)
Close

De când Dom (Vin Diesel) şi Brian (Paul Walker) au dat lovitura de la Rio împotriva imperiului condus de un escroc de talie internaţioanlă, aducând în seiful echipei 100 de milioane de dolari, eroii noştri s-au preumblat pe tot globul. Dar, pentru că nu se pot întoarce acasă ca să trăiască liniştiţi din acei bani, sunt acum nemulţumiţi şi simt că le lispeşte ceva.

Hobbs (Dwayne Johnson) a pus ochii pe o grupare formată din şoferi ucigaşi-mercenari care răspândesc teroarea prin 12 oraşe ale lumii, condusă de un geniu diabolic (Luke Evans), a cărui mână dreaptă este nimeni alta decât cea care a fost iubirea lui Dom, şi pe care acum o crede moartă – Letty (Michelle Rodriguez). Singura modalitate ca să-i oprească e să fie mai tari decât ei, aşa că Hobbs îi cere lui Dom să-şi strângă echipa la Londra. Plata? Să fie iertaţi, ca să poată să se întoarcă şi ei liniştiţi acasă ca să se reunească cu familiile lor.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari Fast & Furious 6 – Furios si iute 6 (2013) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 19/05/2013 , are o nota pe imdb de 7.7 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, Aventura, Crima, DVDRip, F, Filme Noi, Thriller. De la ultima actualizare a reusit sa adune 4,673 accesari si 29 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
29 Comentarii
 1. vizionati cu incredere,sunet bun,calitate buna,film f.bun.

 2. Dumnezeu sa-l ierte pe actorul Paul Walker…pacat un actor bun.R.I.P

  • da , fie iertat ,,,, in urma ramane ce lasi nu ce vrei sa lasi nici vise

 3. R.I.P Paul Walker ! :(

Pagina 2 din 2«12
Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close