Filme online gratis | Seriale online

Elena Undone (2010)

Elena Undone (2010)
Reclama
Close

Peyton si Elena sunt doua femei care la suprafata sunt diametral opuse (una fiind o stralucita scriitoare lesbiana, iar cealalta o mama si sotie a unui respectabil pastor) pe care soarta le aduce una in calea alteia punindu-le pe traiectoria de coliziune care va avea efectul de a distruge ideile lor preconcepute despre dragoste, viata si puterea sufletului. In momentul in care cararile lor se intersecteaza de mai multe ori acestea se simt tot mai atrase de ideea de a se conecta. Drept urmare ceea ce la inceput s-a dovedit a fi doar o nevinovata prietenie pe parcurs s-a transformat in ceva mult mai profund. Peyton incearca din rasputeri sa se salveze atunci cind inima ei cere ceea ce nu poate avea in niciun caz, iar Elena nu poate concepe ideea de a nu o avea pe Peyton in viata ei. In ciuda faptului ca Elenei nici macar o singura data nu i-a trecut prin cap ideea de a saruta o femeie, aceasta se simte tot mai coplesita de dorinta de a face acest lucru tot timpul. Cu toate ca Payton este foarte rezervata in a se implica, Elena forteaza relatia lor intr-o focoasa si pasionala aventura.

Loading the player ...Tutorial: Pentru a urmari gratis Elena Undone (2010) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 12/07/2012 , are o nota pe imdb de 5.8 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Drama, DVDRip, E. De la ultima actualizare a reusit sa adune 2.869 accesari si 5 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
5 Comentarii
 1. Frumoase lesbiene ,m-au vrăjit !!! :)

 2. si filmul cum era?

 3. pe nici unul dintre servere nu merge.

 4. oh da!! superb! vreau si eu sufletul perche!!girl i need youuuu :(

 5. Antai Sa vedem filmu si dupaia comentam dar sper Sa fie frumos zic eu

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!