Filme online gratis | Seriale online

Eddie Murphy Delirious (1983) online subtitrat

Eddie Murphy Delirious (1983)
Close

Eddie Murphy Delirious este un documentar-comedie, aparut in anul 1983. De regia acestui documentar s-a ocupat Bruce Gowers, iar de scenariu s-a ocupat insusi Eddie Murphy. Rolul principal ii revine lui Eddie Murphy, dar in cadrul acestui film ii mai putem urmari si pe James Argiro, Gus Loundermon, Kevin O’Neal, Clint Smith si Brian O’Neal. Comediantul Eddie Murphy isi aduce mandrul, dar grosolanul act de comedie, intr-un stadion, ale carui bilete au fost vandute inca din primele zile. Eddie Murphy trateaza subiecte precum orientarile sexuale, pubertatea, intalnirile, mamele disciplinare, camioanele de inghetata si personalitatile specifice unor anumiti cantareti. Inca un spectacol marca Eddie Murphy, care nu trebuie ratat!

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari Eddie Murphy Delirious (1983) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 22/03/2012 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Comedie, Documentar, DVDRip, E. De la ultima actualizare a reusit sa adune 1,802 accesari si 1 comentariu.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
1 Comentariu
  1. stand up comedy la cel mai bun nivel !

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close