Filme online gratis | Seriale online

Donnie Darko (2001)

Donnie Darko (2001)
Reclama
Close

În timpul alegerilor prezidenţiale din 1988, un adolescent pe nume Donnie Darko, somnambul fiind, iese într-o noapte din casa lui şi întâlneşte un iepure gigant, cu o înfăţişare demonică, numit Frank, care îi spune că lumea se va sfârşi în 28 de zile, 6 ore şi 12 secunde. Donnie se întoarce acasă în dimineaţa următoare şi află cu stupoare că un reactor de avion s-a prăbuşit în dormitorul său. În timp ce încearcă să afle de ce a supravieţuit şi să se confrunte cu unele persoane din orăşelul lui – precum bătăuşul şcolii, conservatoarea lui profesoară sau un guru – Frank continuă să-i apară în minte, motivându-l să comită acte de vandalism şi nu numai…

Loading the player ...
Tutorial: Pentru a urmari gratis Donnie Darko (2001) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 02/03/2012 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: D, Drama, DVDRip, Mister, Science Fiction. De la ultima actualizare a reusit sa adune 2.067 accesari si 3 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
3 Comentarii
 1. Multumim ca puneti si „classice” .Un film deosebit.

 2. da…un clasic aproape genial
  am pierdut 2 ore de somn,dar am castigat un punct in ceea ce multi numesc „nonsens”
  eu numesc arta

 3. interesant film….

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!