Filme online gratis | Seriale online

Don Juan DeMarco (1994) online subtitrat

Don Juan DeMarco (1994)
Close

Psihologul Jack Mickler este chemat sa-l convinga pe un tanar sa renunte la planul sau de sinucidere. In ultima lui saptamana pana la pensionare, experimentatul doctor este de acord sa-l trateze pe respectivul pacient care se crede Don Juan. Acesta incepe sa-si povesteasca viata, explicand fascinatia sa pentru femei, dar si cea a femeilor pentru el. Romantismul lui este contagios, astfel incat cel tratat ajunge Mickler, care, cu ajutorul lui Don Juan, redescopera pasiunea si dragostea pentru sotia sa, Marilyn.

Loading the player ...
[vbb:Ph9Z5LXO0tMI]

Tutorial: Pentru a urmari Don Juan DeMarco (1994) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 07/12/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Comedie, D, Drama, DVDRip, Romantic. De la ultima actualizare a reusit sa adune 4,633 accesari si 3 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
3 Comentarii
  1. dragut filmul

  2. Un film grozav si o coloana sonora de exceptie.Si daca nu ma insel unul din cele mai bune roluri interpretate de Johnny Deep,in afara de faimosul Jack Sparrow.

  3. probabil orice femeie isi doreste sa fie unica…..minunata idee

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close