Filme online gratis | Seriale online

Django Unchained – Django dezlantuit (2012)

Django Unchained - Django dezlantuit (2012)
Reclama
Close

Stabilit în Sud, cu doi ani înainte de Războiul Civil, Django (câștigător al Academy Award a€“ Jamie Fox a€“ în rolul Django), un sclav a cărei istorie brutală cu foștii proprietari îl aduce față în față cu căutătorul de recompense născut german, Dr. King Schults (câștigător al Academy Award a€“ Christph Waltz). Scultz e pe urmele fraților criminali Brittle, și numai Django îl poate conduce către recompensă. Neortodoxul Schultz îl cumpără pe Django, cu promisiunea de a-l elibera odată cu capturarea fraților Brittles, morți sau vii.

Succesul îl conduce pe Schultz să îl elibereze pe Django, chiar dacă cei doi bărbați aleg să nu meargă pe drumuri separate. În schimb, Schultz îi caută pe criminalii cei mai râvniți din Sud, cu Django de partea lui. Posedând abilități vitale de vânătoare, Django rămâne concentrat pe un singur scop: să o găsească și să o salveze pe Broomhilda (Kerry Washington), soția pe care a pierdut-o la comerțul de sclavi cu mult timp în urmă.

Loading the player ...
Tutorial: Pentru a urmari gratis Django Unchained – Django dezlantuit (2012) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 05/01/2013 , are o nota pe imdb de 8.8 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: BRRip, D, Drama, DVDRip, DVDScr, Filme HD, Filme Noi, Western. De la ultima actualizare a reusit sa adune 1.356 accesari si 45 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
45 Comentarii
  1. actori credibili, drama comedie actiune, toate combinate foarte bine!
    nota 8,5

Pagina 3 din 3«123
Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!