Filme online gratis | Seriale online

Dil Ka Rishta – Vieti furate (2003)

Dil Ka Rishta - Vieti furate (2003)
Reclama
Close

Jai Metha, un bărbat frumos, bogat şi cu suflet mare se îndrăgosteşte de Tia, o fată simplă, orfană de tată. E în stare de orice pentru ea, dar când Tia se căsătoreşte cu un alt bărbat, Jai e foarte trist. Profund rănit, începe să bea, iar într-un accident produs din cauza lui, soţul Tiei moare, iar ea îşi pierde memoria. Jai hotărăşte să aibă grijă de ea chiar cu riscul ca ea să-şi amintească într-o zi tot ce s-a întâmplat.

Loading the player ...

Material video solicitat de useri !


Tutorial: Pentru a urmari gratis Dil Ka Rishta – Vieti furate (2003) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 26/03/2013 , are o nota pe imdb de 4.7 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: D, DVDRip, Indiene, Romantic. De la ultima actualizare a reusit sa adune 2.602 accesari si 3 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
3 Comentarii
 1. ce film frumos

 2. l-am vazut filmul acesta !e super!!! chiar merita vazut!
  era tare curioasa cum se termina…dar mi-a placut finalul ..dar oricum fie vorba intre noi mai chipes e Jai decat Raj ;;)
  :-$

  e minunat filmul!!!! nota 10 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 3. splendid filmul….poate sint eu mai romantica dar mie una mi-a placut enorm
  nota 10+++

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!