Filme online gratis | Seriale online

Devil’s Due (2014)

Devil's Due (2014)
Reclama
Close

Un cuplu de tineri proaspăt căsătoriţi revine din luna de miere şi, în mod straniu, niciunul dintre ei nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat într-una dintre nopţile petrecute în vacanţă. După ce descoperă că vor avea un copil, deşi nu plănuiseră asta încă, viitorul tată e preocupat să înregistreze cât mai multe amintiri din timpul sarcinii soţiei. Tot filmând, el începe să observe schimbări bizare în comportamentul ei. Iniţial, crede că sunt doar hormonii de vină şi neliniştile legate de viitorul copil, însă, pe măsură ce bebeluşul creşte în interior, devine evident că schimbările întunecate din mintea şi corpul mamei au o sursă mult mai sinistră.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari gratis Devil’s Due (2014) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 11/02/2014 , are o nota pe imdb de 3.9 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: BRRip, D, Filme HD, Filme Noi, Groaza. De la ultima actualizare a reusit sa adune 7.647 accesari si 4 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
4 Comentarii
  1. niste subtitrare?????

  2. Invata engleza :)))

  3. femeile pot fi demonice prin natura lor, uneori e suficient doar sa tipe !

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!