Filme online gratis | Seriale online

Despicable Me 2 – Sunt un mic ticalos 2 (2013)

Despicable Me 2 - Sunt un mic ticalos 2 (2013)
Reclama
Close

Gru a ajuns tăticul celor trei fetiţe orfane pe care a vrut să le folosească drept pioni în schema sa machiavelică de cucerire a lumii. Edith, Margo şi Agnes sunt dădăcite şi de minionii care-i sunt loiali lui Gru, dar aceştia sunt departe de a fi nişte bone de încredere, ci, mai degrabă sunt cei care declanşează mici dezastre casnice. În plus, Gru se va confrunta cu nişte probleme la care nu se aştepta, căci Margo se apropie de pubertate şi începe să aibă secrete. Cine e Avery, căruia îi scrie ea mesaje? Poate chiar un băiat! Ca şi cum nu avea destule pe cap cu meseria de părinte, Gru e cooptat într-un plan de salvare a lumii de o doamnă de la Liga Anti-Villaini. A apărut un nou personaj malefic şi cine poate să ştie mai bine decât Gru cum gândeşte unul care vrea să cucerească lumea?

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari gratis Despicable Me 2 – Sunt un mic ticalos 2 (2013) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 08/07/2013 , are o nota pe imdb de 7.9 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Animatie, Comedie, Crima, D, DVDRip, Filme Noi, TS. De la ultima actualizare a reusit sa adune 5.033 accesari si 7 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
7 Comentarii
 1. Say what’ XD foarte tare thanks filmeonline.org :D

 2. e camrip !

 3. BELEA FILMUL SI SE VEDE 8/10

 4. DK este cea mai buna versiune

 5. Nush dc spune acolo ca poate fi vazut doar cu acordul parintilor, eu am doar 9 ani si nu mi se pare super-infricosator. E ffff amuzant, foarte tare filmul! XD Imi place faza cu gainile

 6. N-am mai ris de mult asa , kriminal filmul,merita vazut,bun pentru toate virstele.

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!