Filme online gratis | Seriale online

Desert Flower – Floarea desertului (2009)

Desert Flower - Floarea desertului (2009)
Reclama
Close

Drama „Desert Flower” are la bază romanul biografic cu acelaşi nume scris de Waris Dirie şi Cathleen Miller. Cartea e povestea adevărată şi incredibilă ale unei femei care a traversat deşertul şi a schimbat lumea. Waris Dirie e o femeie din Somalia, născută în 1965 într-un clan de nomazi, unde a fost circumcisă la numai trei ani şi vândută pentru a fi soţie de la 13 ani pentru un bărbat mult mai în vârstă. La scurt timp după ea a fugit din Africa şi a ajuns în Londra unde a lucrat pentru nişte rude bogate, însă nu a reuşit să se înţeleagă cu acestea aşa că a ajuns să lucreze la McDonald’s. Filmul prezintă calea ei până la cariera de supermodel în America, începută în 1987 când a avut un rol mic în filmul „The Living Daylights” din seria „James Bond”.

În 1995 a apărut documentarul „A Nomad in New York” realizat de BBC despre cariera de model al lui Waris Dirie. Cartea autobiografică „Desert Flower” a fost publicată în 1998 şi a devenit repede un succes de vânzare în toată lumea. Ea a mai scris apoi alte cărţi de succes „Desert Dawn”, „Letter To My Mother” şi „Desert Children”. Cartea „Desert Flower” a fost ecranizată în 2009 cu supermodelul Liya Kebede din Etiopia în rolul principal, al lui Waris.

Waris a obţinut cetăţenia Austriei din 2005 şi locuieşte la Viena, dar are şi o casă în Gdansk, Polonia.
În 2010 Waris a fost desemnată Ambasadorul pentru Pace al anului de Uniunea Africană pentru Securitate. De ani buni ea lucrează ca activist în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru a susţine drepturile omului şi a combate circumcizia femeilor.

Loading the player ...[lo:rmk6ziy1c5bp]
Tutorial: Pentru a urmari gratis Desert Flower – Floarea desertului (2009) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 15/05/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Biografice, D, Drama. De la ultima actualizare a reusit sa adune 8.639 accesari si 14 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
14 Comentarii
 1. un film extraordinar, este incredibil ce li se pote intampla acestor fetite…..am citit si cartea….

 2. am citit cartea ceva timp in urma si m-a impresionat foarte mult . cred ca si filmul este interesant

 3. Un film extraordinar. O „poveste” incredibila. Merita vazut. Nota 10 din 10.

 4. un film.ff frumos

 5. Un film impresionant, merita vazut!!!

 6. filmul este extraordinar,eram convinsa ca inca se mai practica aceste obiceiuri barbare

 7. ca femeie… am plans la sf filmului…

 8. f impresionant

 9. f educativ !!! saracele fete prin ce trebuie sa treaca,asta demonstreaza ca ar trebui sa apreciem mai mult viata noastra….este un must see acest film

 10. cutremurator filmul!

 11. film de nota 10

 12. Asa si unde pot vedea filmul vad ca este afisat doar trailler-ul

 13. belea

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!