Filme online gratis | Seriale online

Dawn of the Dead – Dimineata mortii (2004)

Dawn of the Dead - Dimineata mortii (2004)
Close
a fost adaugat pe data de 08/10/2012 , are o nota pe imdb de 7.4 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, D, Drama, DVDRip, Groaza. De la ultima actualizare a reusit sa adune 99 accesari si 2 comentarii.

Cum a inceput, unde a inceput, de ce a inceput, nimeni nu stie. Indiferent ce s-a intamplat sau cum a inceput, peste noapte lumea a devenit un cosmar de dimensiuni uriase. Omenirea a fost lovita de o necunoscuta si letala boala. Populatia moare pe capete dar mortii nu raman morti ci se transforma in zombie. Morti vii umbla urland si incercand sa-i decimeze pe ultimii supravietuitori. Hrana lor este carnea oamenilor vii si sangele lor.

Dupa ce scapa dintr-o terifianta experienta ce se petrece in propria ei casa, Ana Clark (Sarah Polley) se alatura unui mic grup de supravietuitori. Din grup fac parte un politist vesnic banuitor pe nume Keneth (Ving Rhames), Michael – un comerciant de electronice iresponsabil (Jake Weber), un dur al strazii (Mekhi Phifer) si sotia lui insarcinata.
Acest mic grup se refugiaza in sediul unui Mall abandonat aflat la marginea orasului.
Cum in afara Mall-ului s-a instalat iadul, iar armata de zombie in descompunere creste neincetat si incearca sa se infiltreze in interiorul cladirii, supravietuitorii se lupta sa ramana in viata dar se lupta si cu frica si cu suspiciunile fata de ceilalti.

Izolati de ceea ce era altadata lumea, ocupantii Mall-ului, ultimul bastion al umanitatii, trebuie sa invete sa coexiste in grup si sa foloseasca fiecare resursa pe care o gasesc pentru a ramane vii si mai ales umani.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari Dawn of the Dead – Dimineata mortii (2004) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
2 Comentarii
  1. ASTA DA FILM CU ZM :x CRED CA E A 6-7 OARA CAND IL VAD

  2. da.. bun , pacat de sfirsit ca e naspa

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!