Filme online gratis | Seriale online

Chloe (2009) online subtitrat

Chloe (2009)
Close

Catherine este o respectată doctoriţă ginecolog. Deţine o locuinţă luxoasă în Toronto, este căsătorită cu atrăgătorul profesor de muzică David, are un fiu adolescent, talentat, şi se bucură de o viaţă de familie aparent perfectă. Atunci când David pierde avionul şi rămâne să-şi petreacă noaptea la New York, ratând o petrecere-surpriză organizată de soţie cu ocazia zilei lui de naştere, Catherine devine suspicioasă cu privire la fidelitatea bărbatului ei şi angajează o prostituată tânără, irezistibilă, pe nume Chloe, pentru a încerca să-l seducă.
Deşi planul iniţial era ca frumoasa Chloe să îl atragă într-o conversaţie pe David la cafeneaua lui preferată şi apoi să-i raporteze lui Catherine modul în care a reacţionat la farmecele ei, situaţia se complică şi întâlnirile dintre David şi Chloe devin tot mai frecvente. Prostituata îi relatează nevestei înşelate toate amănuntele picante ale aventurii ei sexuale cu David, iar experimentul scapă de sub control, toţi trei fiind prinşi într-un vârtej de minciuni, acuzaţii şi trădări.

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari Chloe (2009) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 19/06/2010 , are o nota pe imdb de 6.3 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: BRRip, C, Drama, Filme HD, Thriller. De la ultima actualizare a reusit sa adune 155 accesari si 12 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
12 Comentarii
 1. frumos film :x

 2. A fost un film ft. frumos..Chiar mi-a placut..Desi se putea si mai bine

 3. fain filmu

 4. interesant filmu

 5. foarte frumos filmul,merita vazut!

 6. interesant

 7. Frumos. Merita vazut!

 8. Soooper film…joaca bn Amanda

 9. Filme online gratis subtitrate in limba romana

 10. Film Online Gratis Chloe (2009) cu subtitrare

 11. nu mi-a placut,pierdere de timp

 12. ce film……….

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close