Filme online gratis | Seriale online

Child’s Play 4: Bride of Chucky – Mireasa lui Chucky (1998) online subtitrat

Child's Play 4: Bride of Chucky - Mireasa lui Chucky (1998)
Close

Horror despre un cuplu de criminali, intre care se stabileste o relatie ciudata si, in acelasi timp, incitanta pentru telespectator. Criminalul în serie Charles Lee Ray s-a întors! De data asta iubita lui Tiffany îl învie încă o dată în trupul popularei păpuşi Chucky folosindu-se de un ritual voodoo. La scurt timp după fericită reîntâlnire, Chucky o omoară şi apoi o învie în trupul unei păpuşi mireasă. Cei doi pornesc într-o călătorie criminală cu scopul de a dezgropa cadavrul lui Ray, care a fost îngropat împreună cu un talisman satanic capabil să-l aducă înapoi din morţi.

Loading the player ...[lo:0pugq0c0oer8]

Tutorial: Pentru a urmari Child’s Play 4: Bride of Chucky – Mireasa lui Chucky (1998) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 06/06/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: C, Groaza, Thriller. De la ultima actualizare a reusit sa adune 9,383 accesari si 1 comentariu.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
1 Comentariu
  1. interesant chiar mia placut. imi plac genu de filme dar asta chiar e fain

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close