Filme online gratis | Seriale online

Childish Games – Dictado (2012) online subtitrat

Childish Games - Dictado (2012)
Close

Dictado (aka Childish Games) tells the story of a childless couple, Daniel and Laura, both teachers, who are confronted by an unusual situation when Mario, a childhood friend of Daniel’s, turns up acting strangely and wanting them to meet his daughter, Julia. Daniel manages to get rid of him, but the next day he learns of Mario’s suicide. Julia, who is now an orphan, ends up being taken in temporarily by the couple, despite Daniel’s discomfort at not only the strange encounter with Mario but also the excessive enthusiasm of Laura at playing the role of mother. The tension builds as Laura tries to help Julia regain the will to live and Daniel begins to feel threatened by some of Julia’s behaviors, as well as the apparent awakening of memories of a terrifying past involving Mario that he thought he had put behind him.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari Childish Games – Dictado (2012) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 20/10/2012 , are o nota pe imdb de 5.4 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: D, DVDRip, Groaza, Thriller. De la ultima actualizare a reusit sa adune 31 accesari si 9 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
9 Comentarii
 1. vizionat pina in al 11-lea minut un film bun iti dai seama de el daca este bun din primul minut nu spun ca este bun sau rau fiecare are gustul lui

 2. cea mai mare porcarie de film care am vazuto in viata mea nu are nimic de groaza in el nimic nimic nimic nimic nimic nimic frumos in el vai de filmele care le puneti

 3. da mie mi-a placut e asa de nota 7-8
  problema ca nu e de groaza dar e mai mult thriller
  poti sa pierzi frumos vremea cu el

 4. Absolut nimic infiorator la filmul asta,nicio scena de groaza sau mai stiu eu…asa ca amatorii filmelor horror pot sta deoparte.

 5. adevarul ca nu trebuie sa te uiti la film,ci doar trebuie sa apesi pe trailer….ideea este ca iti dai seama dupa limba care o vorbesc…Niciodata nu mam uitat la filme care sunt facute de spanioli mexicani..bla bla….nu sunt buni in filme horror..eu mam uitat 10 sec la trailer si lam inchis..dar pentru femei este bun..sunt obisnuite cu spaniola:))

 6. hm, e bun dar confuz. l-am vazut de doua ori sa ma lamuresc de relatiile dintre ei.

 7. un film pe cat bun pe atat de emotionant(cine spune ca spaniolii nu sunt buni sa faca filme de groaza?…de la the dark din 2003,la el orphanato,ori the eyes…spun totul despre clasa care ne-o predau in materie de filme horror).nota 9…

 8. …film superb.nota 9(tot am auzit ca spaniolii nu stiu sa faca filme horror,eu cred ca sunt niste maestrii(dupa el orphanato si the dark din 2002)

 9. …film superb.nota 9,eu cred ca spaniolii sunt niste maestrii in materie de filme horror(dupa el orphanato si the dark din 2002)

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close