Filme online gratis | Seriale online

Cast Away – Naufragiatul (2000)

Cast Away - Naufragiatul (2000)
Reclama
Close

E Tom Hanks il interpreteaza pe Chuck Noland, un angajat FedEx, a carui viata – din punct de vedere personal cat si profesional – se deruleaza ca un ceas. Cariera lui il conduce deseori in locuri foarte indepartate si totodata departe de prietena lui Kelly (Helen Hunt).

Existenta monotona a lui Chuck se sfarseste brusc atunci cand dupa o prabusire cu avionul se regaseste izolat pe o insula indepartata – naufragiat in cel mai dezolant loc imaginabil. Practic smuls din comoditatea vietii sale cotidiene, Chuck trebuie mai intai sa faca fata nevoilor fundamentale de supravietuire incluzand apa, hrana si adapostul. La marginea lumii incepe adevarata aventura pentru Chuck.

Dupa patru ani, soarta ii acorda lui Chuck o sansa de a gasi drumul inapoi la civilizatie, numai pentru a se confrunta cu o schimbare emotionala neasteptata. Abilitatea lui de a persevera si de a spera sunt produsul noii sale experiente de viata.

Desi finalul povestii lui Chuck nu este tocmai sfarsitul conventional american, el este –la fel ca si in viata- plin de adevar, compasiune si speranta.

Loading the player ...
Tutorial: Pentru a urmari gratis Cast Away – Naufragiatul (2000) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 29/02/2012 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Aventura, C, Drama, DVDRip. De la ultima actualizare a reusit sa adune 4.906 accesari si 3 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
3 Comentarii
  1. bun filmul merita vazut 9

  2. Care era faza cu pachetul?

  3. Din pacata nu m-ai merge nici un player!!!!

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!