Filme online gratis | Seriale online

Carrie (2013)

Carrie (2013)
Reclama
Close

Adolescenta firavă şi aparent lipsită de personalitate Carrie este ţinută de mama sa, Margaret White – o femeie extrem de religioasă şi de conservatoare – departe de tentaţiile lumii. Asta o face pe fată vulnerabilă în cercul său de cunoscuţi de la liceu, unde este adesea ţinta batjocurii „fetelor rele”, conduse de populara Chris Hagerson (Portia Doubleday).

Profesoara de sport, domnişoara Desjardin (Judy Greer) încearcă în van să o protejeze. Doar o singură colegă, Sue Snell (Gabriella Wilde) se căieşte de acţiune sale crude îndreptate împotriva lui Carrie, aşa că îl roagă pe prietenul său, Tommy Ross (Ansel Elgort), să o invite pe aceasta la bal.

Seara de dans se încheie însă dezastruos pentru tânără, ea căzând din nou pradă unei crude farse, iar momentul o supără atât de rău încât dă frâu liber nou-descoperitelor sale abilităţi telekinetice.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari gratis Carrie (2013) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 21/10/2013 , are o nota pe imdb de 6.6 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: C, CAM, Drama, DVDRip, Filme Noi, Groaza. De la ultima actualizare a reusit sa adune 16.610 accesari si 6 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
6 Comentarii
 1. filmu e cam dur in unele secvente dar merge vazut

 2. astept de mult filmul dar astept si subtitrarea:D

 3. Sincer mi-a placut mai mult primul Carrie decat asta!

 4. salut!
  am vazut ca sutitrari-noi.ro au bagat sutitrare la filmul asta. poti sa o adaugi?

 5. - sincer pana prin min 75 a fost un film de nota 9 , ultimele 15 min au fost de nota 2, ceva prostesc ….cred ca-i era frica sa nu ia vreun premiu si atunci a aruncat cu mucii-n fasole.Per total film de 5.

 6. lipsesc scene din film , chiar scenele importante de la bal….

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!