Filme online gratis | Seriale online

Battle of the Year: The Dream Team – Batalia anului (2013)

Battle of the Year: The Dream Team - Batalia anului (2013)
Reclama
Close

Având personaje bine conturate şi secvenţe vibrante de dans, BATTLE OF THE YEAR are loc în lumea B-boying – dansul urban cunoscut mai degrabă sub numele de “breakdancing”.

Imagini de neuitat constituie cadrul în care se derulează poveştile personale ale membrilor unei trupe de dans americane, care se luptă, însufleţiţi de sprijinul puternicului lor antrenor (Josh Holloway), să-şi împlinească visele, în ciuda faptului că sunt prost înţeleşi de societate şi chiar de familiile lor.

Aceste poveşti ajung la apogeu în Franţa, unde abilităţile lor sunt puse la grea încercare: finala concursului “Bătălia anului”, în care se confruntă trupe din 18 state, care se luptă pentru titlul de “campioană mondială”.

Filmul prezintă evoluţii electrizante de dans şi demonstraţii uimitoare de forţă şi graţie, arătând cum a evoluat un dans de pe străzile New York-ului devenind o formă înălţătoare de artă pentru o bună parte a generaţiei tinere de pe glob.

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari gratis Battle of the Year: The Dream Team – Batalia anului (2013) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 14/10/2013 , are o nota pe imdb de 3.5 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: B, CAM, Filme Noi, Muzical. De la ultima actualizare a reusit sa adune 10,564 accesari si 5 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
5 Comentarii
 1. varianta vk? daca vreti sa o puneti ! MS:)

 2. mai vedem si noi subtitrare la filmu asta va rugam …

 3. cand apare ceva mai bun sau subtitrare ca e aparut filmu de mult :)

 4. wow asta e cam? zici ca e dvd ,:)

 5. aha,,,, si despre film ???
  multumim

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!