Filme online gratis | Seriale online

Batman & Robin – Batman si Robin (1997)

Batman & Robin - Batman si Robin (1997)
Reclama
Close

Dl. Freeze (Arnold Schwarzenegger) vrea să ia ostatic un întreg oraş, Gotham, îngheţându-l într-o iarnă fără sfârşit. Între timp, seducătoarea şi vicleana Poison Ivy (Uma Thurman), adeptă a zicalei dezbină şi cucereşte, încearcă să bage strâmbe între Batman (George Clooney) şi Robin (Chris O’Donnell). În timpul acestei încrâncenări, Alfred (Michael Gough), este pe moarte. Din păcate pentru el, singurul care ar putea să-l salveze este maleficul domn Freeze care, bineînţeles, nu are nicio intenţie în acest sens. Noroc că în scenă intră Batgirl (nepoata lui Alfred), Batman şi Robin care, împreună, vor schimba soarta lumii. Cel de-al patrulea episod din epopeea Batman aduce în prim-plan două noi personaje (dl. Freeze şi Poison Ivy), precum şi un actor nou, George Clooney. Nici Joel Schumacher nu se aştepta ca filmul pe care l-a regizat să se bucure de o distribuţie atât de bună.

Loading the player ...





Tutorial: Pentru a urmari gratis Batman & Robin – Batman si Robin (1997) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 03/08/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, B, Crima, DVDRip, Thriller. De la ultima actualizare a reusit sa adune 3.718 accesari si 0 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!