Filme online gratis | Seriale online

Armageddon – Sfarsitul lumii? (1998)

Armageddon - Sfarsitul lumii? (1998)
Reclama
Close

Un asteroid de mărimea statului Texas se îndreaptă spre Pământ cu viteza de 36.000 Km/h. Directorul executiv al NASA, Dan Truman, are o singură soluţie pentru a împiedica Apocalipsa: să trimită în spaţiu un echipaj care să distrugă respectivul asteroid. Echipajul nu va fi format din astronauţi, nici de militari, ci din Harry S. Stamper şi echipa lui de ţăcăniţi, cei mai buni, cei mai duri, experţii în forări petroliere. După o prea scurtă perioadă de pregătire în ale astonauticii, echipajul se îmbarca pentru marea călătorie, în care condiţiile imposibile şi neprevăzutul sunt cele mai mici neajunsuri. Lumea trebuie salvată chiar cu sacrificiul suprem. Dar sunt mulţi care şi-ar da viaţa pentru a deveni salvatorii lumii. Harry mai avea o motivaţie: aceea de a salva dragostea fiicei sale.

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari gratis Armageddon – Sfarsitul lumii? (1998) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 11/06/2013 , are o nota pe imdb de 6.4 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: A, Actiune, Aventura, BRRip, Filme HD, Science Fiction. De la ultima actualizare a reusit sa adune 581 accesari si 2 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
2 Comentarii
 1. Wow un film de nota 10+ va multumesc frumos ca ati postat acest film, lumea se uita si la filme care is mai vechi ca si mine ..nu conteaza anul conteaza ce stie, va multumesc inca odata, faceti o treaba excelenta, iar pt viitorii vizitatori ai acestui film, vizionatil cu incredere, merita fiecare minut, bft.

  • lumea nu se uita,nu pt ca e vechi,ci pt ca l-a vazut de inspe mii de ori…viitorii vizitatori intra din nostalgie..
   Foarte bun site-ul,filme cu nemiluita:))multumesc.

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!