Filme online gratis | Seriale online

Apparitions – Aparitii

Apparitions - Aparitii
Reclama
Close

Parintele Iacob, detectivul miracolelor si preot exorcist, are o misiune: de al invinge pe Satana inainte ca acesta sa aduca sfarsitul lumii. Miza creste odata ce Diavolul revendica secolul trecut si il are pe cel prezent in vizor. Pentru Parintele Jacob, slujba devine din ce in ce mai aglomerata cu fiecare saptamana. Referiri la aparitii, posedari, semne ale Sfintilor si miracolelor Domnului sunt la ordinea zilei. Pentru unii, acest lucru este dovada a faptului ca lupta cu Satana se intensifica si ca Armageddon-ul, lupta Sfarsitului Zilelor, se apropie cu repeziciune. Pentru altii, este doar o dovada a faptului ca Biserica Catolica este din ce in ce mai vunerabila in fata celor deranjati si deceptivi.

Investigarea adevarului, confruntarea cu scepticii precum si raul pur, presupune un preot cu o integritate extraordinara, inteligenta, compasiune si curaj, dar mai ales – credinta. Parintele Jacob este un asemenea preot: un om a carui convingeri ii permit si il impulsioneaza sa se confrunte cu controversele, sa prezinte adevarul in toate formele sale, oriunde l-ar conduce acesta. Si, cu Jacob fortat sa isi confrunte proprii demoni ascunsi, il urmam adanc in inima intunericului: fiind martori, ca si el, la cele mai uimitoare acte de sfintenie si satanism.

Loading the player ...

Perioada de difuzare: 2008

Tutorial: Pentru a urmari gratis Apparitions – Aparitii online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 11/04/2012 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Seriale. De la ultima actualizare a reusit sa adune 534 accesari si 9 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
9 Comentarii
 1. Apparitions – Aparitii

 2. Bun serialul,tare si actorul,interpreteaza ff bine rolul preotului catolic.

 3. super serialul!!!!!!!!

 4. super super

 5. asteptam sezonul 2

 6. cand apare Sezonul 2 Apparitions – Aparitii?

 7. OOOOOOOOAU super,extraordinar merita vazut

 8. tare serialul….mi-a placut

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!