Filme online gratis | Seriale online

Agora (2009)

Agora (2009)
Reclama
Close

In secolul 4 dupa Hristos, faimoasa astrologa, folozofa si invatata Hypatia din Alexandria le impartaseste discipolilor ei din cunostintele sacre ale Egiptului antic. Viata poporului egiptean se schimba insa pentru totdeauna atunci cand Egiptul intra sub dominatia Imperiului Roman, iar soldatii sositi de la Roma darama statuile idolilor pagani si templele inchinate acestora, fac cunoscute tuturor invataturile biblice si incearca sa implementeze religia crestina.

Luptandu-se cu disperare sa salveze vechile valori ale lumii egiptene antice si mai cu seama comoara de invatatura continuta de celebra biblioteca din Alexandria, Hypatia este ajutata de catre credinciosul ei sclav Davus, care este prins in capcana intre iubirea fata de frumoasa lui stapana si oportunitatea de a-si redobandi libertatea prin intermediul Crestinismului.

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari gratis Agora (2009) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 14/02/2010 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: A, Aventura, Drama, Filme, Filme Noi. De la ultima actualizare a reusit sa adune 4.874 accesari si 185 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
185 Comentarii
 1. prost film

 2. se putea si mai slab..:P

 3. slabb…un +5

 4. superb

 5. este dragut 8

Pagina 10 din 10« Prima...«678910
Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!