Filme online gratis | Seriale online

A Princess for Christmas – O Printesa de Craciun (2011)

A Princess for Christmas - O Printesa de Craciun (2011)
Reclama
Close

A woman (Katie McGrath) escorts her niece and nephew (Travis Turner) to spend the holidays with their grandfather (Roger Moore), an English duke.

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari gratis A Princess for Christmas – O Printesa de Craciun (2011) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 23/12/2012 , are o nota pe imdb de 5.7 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: A, Comedie, Drama, DVDRip, Familie. De la ultima actualizare a reusit sa adune 1.247 accesari si 8 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
8 Comentarii
 1. un film frumos

 2. Filmat in Romania, Peles :))

 3. Superb filmul, dar ma doare sufletul…Castelul se numeste Castlebury sau Peles ? Am vizitat castelul Peles si l-as vizita de n ori. De ce in film nu se mentioneaza clar ca este Peles ? Ne este rusine cu ceea ce avem mai frumos si mai de pret ? Sau a contat banii ??? Ma surprinde ca acceptam asa usor minciuna in folosul unor castiguri de o clipa. Castelul Peles este o adevarata comoara a Romaniei. Nici nu reiese din film ca Peles ar fi in Romania… Pacat. Mare PACAT !

 4. As mai mentiona ca filmul si actiunea filmului denatureaza adevarata istorie a castelului Peles. Eu unul nu vreau sa stiu altceva decat adevarata istorie a castelului Peles, adevarata noastra comoara atat istorica cat si culturala a Romaniei. Cum putem atat de usor sa acceptam denaturarea noastra culturala si istorica ? Ma intreb…oare chiar Maria Sa Regele Mihai I , Pricipesa Margareta si Principele Radu al Romaniei au acceptat realizarea acestui film ? Mult mi-as dori sa-i intreb…

  • Dragilor, e un film, o fictiune…
   Ce importanta are unde si cum s-a filmat?!
   Ideea este filmul nu locatia unde s-a filmat
   A fost Pelesul?
   In acel moment nu mai era Peles si doar un studio de film
   Vreti ceva despre Peles?!
   Cautati filme documentare…

 5. Castlebury este situata in Marea Britanie din cate stiu. Castelul Peles este situata in M.Britanie sau Romania ? Poate s-a folosit doar fatada castelului Peles in film, dar este aceasta de acceptat ? Va multumesc pentru intelegere…

 6. dragut

 7. Filmul este super mi-a placut

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!