Filme online gratis | Seriale online

A Nightmare on Elm Street (1984) online subtitrat

A Nightmare on Elm Street (1984)
Close

In anii 80, un psihopat numit Freddy Krueger, a omorat cativa copii cu ajutorul unei manusi prevazute cu lame ascutite pe post de degete. Arestat dar eliberat el devine victima razbunarii parintiilor copiilor ucisi si moare ars, in beciul unde lucra. La ani dupa moartea sa, adolescentii Nancy, Tina, Rod si Glen, ai caror parinti au fost responsabili de moartea lui Krueger, trec prin cosmaruri terifiante in care apare un om ars, imbracat ciudat, purtind o manusa cu lame ascutite. Fantoma lui Freddy Krueger ii vaneaza unul cite unul iar Nancy isi da seama ca trebuie sa ramina treji si isi avertizeaza si prietenii. Nancy stie ca trebuie sa gaseasca o cale de a-l opri pe Krueger sau nu va mai dormi niciodata.

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari A Nightmare on Elm Street (1984) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 10/12/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: A, DVDRip, Groaza. De la ultima actualizare a reusit sa adune 3,311 accesari si 2 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
2 Comentarii
  1. nu mere niciun server

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close